Denní horoskop VODNÁŘE na 29. 12. 2022

Vodnář 29. 12. 2022

Dnešek je pro vás skvělým dnem, ve kterém byste si měli užít spoustu hravé konverzace s ostatními, Vodnáři. V událostech tohoto dne bude pravděpodobně hrát velkou roli fantazie a možná se přistihnete, že při procházce po ulici sníte. Pokud nemusíte, nezatěžujte se dnes realitou. Mnohem lépe uděláte, když udržíte lehký a hravý tón. Užívejte si svůj svět fantazie a klidně do něj pozvěte i ostatní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jediné, co dnes chcete, je malý zázrak, o velký zázrak ani nežádáte. Možná věříte, že zázrak, v který jste doufali, konečně přišel; že člověk, který jako by do vašeho života vletěl jako vítr a náhodou tak dokonale a úplně zapadá do všeho, co si myslíte, čemu věříte a co děláte, je pro vás jako stvořený. Může to však být past – buďte opatrní.

Práce

Po většinu dne se budete cítit na vrcholu sil. Jen si dejte pozor, abyste si příliš nevěřili. Když se dnes budete prosazovat, musíte si uvědomit, že lidé, kteří obvykle souhlasí s tím, co říkáte, by vám to mohli vrátit s odporem.

Peníze

Pokud se v poslední době cítíte trochu zaseknutí, je tu pro vás jeden aspekt. Může vás vyvést z ulity, když se postavíte jakékoliv příležitosti. Planety otřesou vaším osobním stylem a požádají vás, abyste v otázce svého vzhledu mysleli jinak. Odlišit se od ostatních může znamenat rozdíl mezi tím, zda uděláte skvělý dojem, a tím, zda budete muset zůstat sami.

Zdraví

Máte velkou výdrž. Někdy tato vytrvalost dřímá a klame ostatní, že se nic neděje, zatímco ve skutečnosti se připravuje vnitřní cesta, která všechny překvapí, až se ukáže. Navázat kontakt se svou silou a vytrvalostí není úplně snadné  přimět ji, aby pro vás pracovala, může být náročný proces, který je třeba zvládnout. Začněte tím, že se aktualizujete ve fyzické rovině: jaké je vaše oblíbené bojové umění? To by pro vás mohlo být užitečným nástrojem.

Přečtěte si také