Denní horoskop VODNÁŘE na 3. 1. 2023

Vodnář 3. 1. 2023

I když možná cítíte nutkání nasadit si boxerské rukavice a utkat se s rodinou, zkuste si raději nasadit kuchyňskou chňapku. Vaření jídla nebo jiné domácí práce vám pomohou odvést myšlenky od problémů s rodinou. Pokud nejste domácí typ, vyměňte rukavice za brýle na čtení a ponořte se do práce. Napětí na domácí frontě vás rychle přejde.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné uspořádání planet nabízí příležitost poznat toho pravého člověka o něco lépe. Budete však muset být odvážnější než v minulosti. Zaprvé, nemá smysl se trápit kvůli tomu, že jste mohli udělat nějaký krok, ale neudělali jste to. Za druhé, musíte více věřit ve své vlastní schopnosti a důvěřovat svému šarmu.

Práce

Kolem poledne se objeví zmatek, který vás pravděpodobně vrátí zpět, pokud na něj nejste připraveni. Stanovte si plán na začátku dne a odpoledne využijte k jeho realizaci. Plány zahájené uprostřed dne s největší pravděpodobností ztroskotají.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení doplňování energie. Najdete způsob, jak utratit peníze za zábavu, nebo se sejdete s rodinou, abyste určili nejrozumnější investiční strategie. Vaše komunikace je ovlivněna, což vám umožní jasně a stručně formulovat své cíle. Díky soustředěné činnosti můžete vy i vaši blízcí dosáhnout všech cílů, které si stanovíte.

Zdraví

Ačkoli vás mnozí považují za "horké/studené", není to zcela přesné. Ve skutečnosti jste velmi konzistentní a oddaní svým vášním - to "vášně" přirozeně kolísají. Pokud zjistíte, že máte chuť na nové potraviny nebo chutě, neodpírejte si tyto náběhy k vyšší pravdě! Chuť na ostré koření, jako je kari nebo chilli papričky, nebo na ochlazující látky, jako je avokádo a jogurt, jsou pro váš organismus skutečně prospěšné. Věnujte pozornost svému vnitřnímu hlasu prostřednictvím stravy a prospívejte!

Přečtěte si také