Denní horoskop VODNÁŘE na 30. 8. 2022

Vodnář 30. 8. 2022

Vztahy by se vám měly dařit, Vodnáři. Když navážete vztah s někým, komu důvěřujete, měli byste najít citovou stabilitu. Nenechte se odradit, pokud má tato osoba tendenci být odměřená. Váš přítel vám jen dává prostor k dýchání a růstu. Nasměrujte více své energie směrem ven, abyste mohli začít projevovat myšlenky, které v sobě uchováváte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že čím více nápadů, které změní váš život, společně vymyslíte, tím lépe. Dnešní nebeská konfigurace vás oba přivádí do režimu brainstormingu. Cítíte potřebu společně projít transformační zkušeností, udělat něco, co změní váš život a váš pohled na něj. Možná objevíte to, co hledáte – a život už nikdy nebude stejný.

Práce

Nemějte špatný pocit z toho, že si myslíte, že vaše práce není významná nebo smysluplná. Vaše tvrdá práce má pro lidi kolem vás velký význam, proto ji vykonávejte s hrdostí. Dostane se vám velkého uznání a pochvaly.

Peníze

Peníze jsou pro většinu znamení jako voda, ale vy je raději používáte k tomu, abyste byli aktivní a angažovali se ve světě. To může znamenat, že peníze utrácíte za volnočasové aktivity, jako je sport a dovolená, nebo za udržování zdraví a krásy, například za členství v posilovně. V tomto týdnu se více soustředíte na to, jak můžete splatit dluhy a získat nové příznivce pro nějaký oblíbený projekt. Přemýšlejte o tom, že byste mohli ušetřit dvacet procent z toho, co vyděláte.

Zdraví

Dnešní planetární energie ve vás může vyvolat pocit melancholie. Možná se budete chtít stáhnout do ústraní a dopřát si trochu klidu pro sebe. Pokud vás zarmoutila nějaká událost v rodině nebo dokonce děsivé globální události, nebo máte pocit, že jste v uplynulých měsících nedosáhli toho, čeho jste chtěli, bylo by užitečné a očistné, kdybyste se v příštích několika týdnech věnovali pravidelným hlubokým dechovým cvičením.

Přečtěte si také