Denní horoskop VODNÁŘE na 5. 10. 2022

Vodnář 5. 10. 2022

Možná si budete připadat jako myš, která se snaží dostat k sýru uprostřed kuchyňské podlahy. Ze svého rohu vidíte sýr v dálce. Přesto víte, že poblíž číhá kočka. Jakmile vyjdete na volné prostranství a opustíte své chráněné místo, kočka zareaguje rychle a s velkou silou. Možná budete chtít počkat do dalšího dne, než se sýra chopíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte příležitost změnit některé aspekty svého vztahu. Ačkoli se obecně neradi noříte přímo do nejasných oblastí jakéhokoli partnerství, zejména toho vlastního, doporučujeme vám, abyste udělali, co je ve vašich silách. Možná to nebude příjemné, ale spoustu palčivých problémů zvládnete oba - což znamená, že později bude více času na zábavu.

Práce

Čas ukáže, zda máte pravdu, nebo ne, ale prozatím předpokládejte, že máte pravdu. Pokračujte ve víře, že jste na správné cestě a že směřujete ke svému skutečnému osudu. Důvěra ostatních vám v této době pomůže.

Peníze

Vesmír ovlivňuje vaše dluhy a zároveň přináší změny v oblasti vaší kariéry. Nyní není vhodná doba na přílišné utrácení. Spíše je lepší věnovat nějaký čas splácení nejnaléhavějších dluhů a zároveň podpořit svou kariéru dalšími aktivitami zaměřenými na rozvoj dovedností, například semináři. Stanete se neocenitelnými pro své současné nebo potenciální zaměstnavatele a zajistíte si také jistotu zaměstnání.

Zdraví

Dejte si prostor, abyste plně poznali, co vaše tělo v tuto chvíli potřebuje. Jóga je skvělým příkladem něčeho, co vám dává dovednost uvolnit se a prohloubit dech. To je hlavní přínos jógy a je třeba, aby si ho uvědomili ti, kteří ji cvičí. Místo toho, abyste se soustředili na posilování zadku, nechte jógu, aby uvolnila vaše pevné sevření reality prostřednictvím rozšíření kapacity plic a poskytla vám důležitou perspektivu.

Přečtěte si také