Denní horoskop VODNÁŘE na 5. 12. 2022

Vodnář 5. 12. 2022

Dlouhodobý sen, o který jste dlouho usilovali, by se konečně mohl stát skutečností. Nyní se cítíte obzvlášť energičtí a nadšení, takže byste mohli mít motivaci dát tomu poslední impuls, aby se váš sen konečně stal skutečností. Pravděpodobně si dnes večer vyjdete ven s přáteli nebo členy skupiny, do které patříte, a oslavíte to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jde o vaše blízké vztahy, můžete se dnes vydat dvěma cestami. Zjistíte, že se méně zajímáte o potřeby svého partnera (současného nebo budoucího). Pokud se rozhodnete je ignorovat, můžete partnerský vztah vystavit velkému napětí. Z dlouhodobého hlediska to vše jen ztíží. Udělejte si čas na alternativu: buďte milí.

Práce

Nebuďte dnes příliš pomalí - váš šéf to sleduje. Zrychlete své pracovní tempo, jinak zůstanete pozadu. Ačkoli se to může zdát nepříjemné, nebojte se trochu riskovat. Skoky důvěry, které dnes uděláte, se vám zcela jistě vyplatí.

Peníze

Vaše obvyklá síla je nyní ještě větší. Největší pozornost se věnuje penězům jiných lidí, dluhům, dědictví, společnému majetku a podobně. Pokud jde o získávání finančních prostředků, máte spoustu kreativních nápadů, ale k jejich uskutečnění potřebujete spolupráci druhé strany. Obraťte se na někoho, koho znáte díky své kariéře.

Zdraví

Intenzivní pocity, které mohly začít včera, budou dnes ještě o něco intenzivnější. Pokud si tuto energii užíváte, pak vás pravděpodobně napadlo několik hlubokých myšlenek, které si budete chtít poznamenat pro budoucnost. Pokud to byl boj, vezměte si důvěru, že mnoho lidí také pociťuje dopad této intenzivní emocionální energie. Dopřejte si potřebné uvolnění intenzivním cvičením nebo krátkým během poté, co skončíte svou práci.

Přečtěte si také