Denní horoskop VODNÁŘE na 7. 11. 2022

Vodnář 7. 11. 2022

Může u vás vzniknout napětí v oblasti romantiky. Chcete začít něco ve vztahu, který je pro vás důležitý, ale zdá se, že tomuto plánu vždy něco stojí v cestě. Místo toho, abyste se snažili proniknout do věci oklikou, zvolte přímý přístup. Pokud se o to nepokusíte, budete na tom stejně špatně, jako kdybyste se o to pokusili a neuspěli. Jděte do toho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete mít pocit, že vás někdo záměrně ignoruje. Do jisté míry ano, ale jen proto, že si váš partner (současný nebo budoucí) dává na čas, aby získal tolik potřebný prostor. Chce, aby vztah mezi vámi fungoval ještě lépe, a věnuje čas svým vlastním problémům, aby se vám mohl plněji a svobodněji věnovat. Nezasahujte do toho.

Práce

Lehkovážný a bezstarostný pocit z posledních dnů se změní v kyselý a najednou máte pocit, že jste na pokraji totálního výbuchu mezi vámi a lidmi, se kterými pracujete. Lidé berou věci hůř než obvykle. Buďte opatrní.

Peníze

Díky harmonickému aspektu máte nyní jedinečnou příležitost, aby se vám vaše nejbližší vztahy vyplatily. Vesmír vás činí ještě sympatičtějšími, což vaše přátele a rodinu jen přiměje k tomu, aby s vámi posílili kontakt. Získat lepší práci by nemělo být těžké. O vaší budoucnosti rozhoduje to, koho znáte a jak s ním komunikujete.

Zdraví

Komunikace je základem hry a vy v tomto ohledu velmi dbáte na své blízké. Je pro vás důležité a také pro zdravou rovnováhu, aby vaše vztahy byly vzájemné. Podívejte se na své vztahy a zeptejte se sami sebe, zda v určitých situacích upřímně dostáváte tolik, kolik dáváte. Stejné je to se stravou a pohybem - musíme jíst potraviny, které nám dodávají energii, a cvičit, abychom snědené jídlo zužitkovali! Rovnováha a vzájemnost jsou součástí zdravého životního stylu.

Přečtěte si také