Denní horoskop VODNÁŘE na 8. 10. 2022

Vodnář 8. 10. 2022

Intenzita by se měla zvýšit v souvislosti s otázkou lásky a romantiky. Vznikají třenice. Bohužel se tomuto napětí nelze vyhnout. Je pravděpodobné, že se do toho vmísí nějaký druh boje o moc a vy můžete bojovat o kontrolu nad svými emocemi. Snažte se nenechat se vtáhnout do bezedné jámy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes otočíte a zvednete obočí. Je to doba, kdy můžete svou lásku ke kráse a image využít opravdu naplno. Nicméně i když můžete způsobit zrychlení pulsu, nečekejte, že všichni budou hrát hru tak, jak se to líbí vám. Prostě si tuto skutečnost uvědomte.

Práce

Protože jste tak vnímaví k energii druhých lidí, je pro vás velmi snadné mentálně se držet dojmů a zážitků, které jste měli během týdne. Nechte tyto věci odejít, abyste zítra ráno mohli začít znovu.

Peníze

Vesmír ovlivňuje vaše dluhy a zároveň přináší změny v oblasti vaší kariéry. Nyní není vhodná doba na přílišné utrácení. Spíše je lepší věnovat nějaký čas splácení nejnaléhavějších dluhů a zároveň podpořit svou kariéru dalšími aktivitami zaměřenými na rozvoj dovedností, například semináři. Stanete se neocenitelnými pro své současné nebo potenciální zaměstnavatele a zajistíte si také jistotu zaměstnání.

Zdraví

Nemůžete v sobě držet zášť příliš dlouho, je to příliš spojeno s hledáním vyšší pravdy o věci. Stejně tak se nenecháte příliš dlouho nachytat na nějakou módní dietu, jste příliš zaujati prací na vyváženém životním stylu. Rutinu znáte: hodně vody, sezónní místní produkty, málo sacharidů, málo bílkovin, hodně odpočinku. Umírněnost ve všem, včetně střídmosti!

Přečtěte si také