Denní horoskop VODNÁŘE na 8. 9. 2022

Vodnář 8. 9. 2022

Vodnáři, možná se vám bude těžko rozjíždět. Přijímání pokynů by vás mohlo mrzet, zejména pokud jste se rozhodli dělat něco jiného. Raději sdělte své představy a to, jak chcete k věci přistupovat, než abyste se nechali podráždit. Váš přístup bude lépe přijat, pokud z něj vynecháte emoce. Možná se vám dokonce dostane pochvaly za to, že zachováte klid a rozvahu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte možnost odejít na klidné místo a dopřát si zasloužený odpočinek. Nebudete na to sami, ale vezmete s sebou do ústraní svého milence. Ať už se vám podaří vzít si na to celý den, nebo si ukradnete pár klidných hodin večer, bude to čas velmi dobře strávený a velmi příjemný.

Práce

Živým zpěvem a tancem pro své nadřízené je nezískáte tak, jak byste si možná přáli. S největší pravděpodobností na ně udělají dojem pouze chladná fakta a promyšlená práce. Ukažte jim, že jste důvěryhodní a stabilní.

Peníze

V tomto období se dozvíte, jak přijmout komplexní plán splácení dluhů, abyste tuto část svého života vyřešili. V nedávné minulosti jste možná byli zahlceni částkou, kterou dlužíte za hypotéku, kreditní karty nebo půjčky od rodiny a přátel. Máte však výhodu a impuls k tomu, abyste to zvládli. Do této oblasti přesměrujte deset procent svých příjmů.

Zdraví

Když se cítíte rozptýlení, je obtížné dosáhnout rovnováhy. Je důležité vybrat si jídlo a druh cvičení, které jsou pro vás vhodné. Jako jedinec, kterému záleží na rovnováze, byste se mohli dobře naučit nějaké meditační cvičení  nezáleží na tom, jak velké nebo malé cvičení to bude, velmi vám to pomůže. Některé aspekty jógy zahrnují meditaci a můžete si najít online kurzy nebo výukové programy, které odpovídají vašim potřebám. Rozšířenější technikou je transcendentální meditace neboli TM.

Přečtěte si také