Denní horoskop VODNÁŘE na 9. 12. 2022

Vodnář 9. 12. 2022

Po noci plné neklidného spánku a podivných snů se můžete cítit apatičtí a bez motivace. Dejte se dohromady. Mohou se vám naskytnout příležitosti, které budete chtít využít. Přijdete na nové zajímavé nápady. Hladina vaší energie však může střídavě stoupat a klesat. Správně se stravujte a zůstaňte soustředění, abyste co nejlépe využili planetární energie.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dlouze se podívejte na své nejosobnější vztahy a přiznejte si své motivy, které vás k jejich navázání vedly. Pokud v hloubi duše víte, že jste nebyli věrní svému hlubšímu já, pak je čas se nad tím pořádně zamyslet. Buď napravíte rovnováhu, nebo se rozhodnete od partnerství distancovat či ho ukončit.

Práce

Máte k dispozici příval pozitivní energie, která pozitivně ovlivňuje vaši práci. Cítíte se silnější a mocnější než kdy jindy. Pokud potřebujete uzavřít nějakou dohodu nebo někoho přesvědčit, tento den je pro to zcela jistě vhodný. Uspějete.

Peníze

V tomto týdnu se vám dostává astrálního daru, který se odehrává v oblasti vašeho horoskopu spojené s psaním, komunikací a zrozenci. Dostáváte pokyn, abyste se nyní blíže zaměřili na tyto oblasti a vydělali další peníze, ať už jde o nové podnikání se sestrou či bratrem, nebo o přidání nové formy komunikace do svého arzenálu dovedností. Jděte do toho! S malou pomocí druhých můžete dokázat velké věci.

Zdraví

Změny vám nejsou cizí, ale možná bude nutné trochu omezit svou osobní sílu, abyste svou schopnost konstruktivně se měnit usměrnili. Představte si, že jste svým vlastním otcem i matkou (v závislosti na vašem věku to bude snazší nebo těžší), a vytvořte si své hranice, včetně svého jednání a vyjadřování, svých hranic ve vztazích a svých požadavků v zaměstnání. Jste také zodpovědní za péči o sebe samé pomocí jídla, odpočinku, pohybu a náklonnosti, které potřebujete k přežití. Nezapomínejte na to, abyste se hodně pozitivně posilovali!

Přečtěte si také