Denní horoskop BERANA na 10. 12. 2022

Beran 10. 12. 2022

Dnešní den je pozitivní. Cítíte se klidní a vyrovnaní a jste tolerantnější než obvykle k proměnlivým náladám a vášním druhých. Pokud to zvládnete, udělejte si přestávku ve svém nabitém programu a věnujte několik minut sami sobě. Nejste zvyklí na takové chování, ale dnes by vám to prospělo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete inspirováni k ukončení určitého vztahu, který vám působí jen trápení. Možná jste však také potkali někoho jiného, kdo se k vám hodí více ve všech směrech. Je možné, že přechod proběhne hladce, pokud pochopíte své motivy a plně porozumíte tomu, proč potřebujete tuto změnu směru.

Práce

Vaše produktivita je vysoká a vaše vztahy s lidmi, se kterými komunikujete v zaměstnání, jsou fenomenální. Vše, čeho chcete dnes dosáhnout, je na dosah – především díky pomoci, podpoře a radám lidí z vašeho profesního okolí. Tyto vztahy jsou nad zlato.

Peníze

Ačkoli jste nebyli vždy známí jako lidé, kteří se vyznají v oblasti peněz, nedávno jste dostali příležitost k pokroku ve své finanční sféře. Dochází k události v oblasti vašeho horoskopu, která souvisí s vámi samotnými, s tím, jak se promítáte do světa, a také s tím, jak vás vidí a vnímají ostatní, takže je čas pokročit ve všech projektech, které by vám nyní nebo v budoucnu mohly přinést peníze. Od malých podnikatelských nápadů až po žádost o zvýšení platu, je to ten správný čas!

Zdraví

Je přirozené, že chcete udělat správnou věc. Není však vždy snadné poznat, co ta správná věc je. Dnešní planetární energie vám umožní prozkoumat, co je pro vás správné. Je na vás, abyste si stanovili hranice toho, co jíte; zde je několik pokynů, které vám pomohou: Kosterní systém a kůži, stejně jako vlasy, zuby, nehty, vnitřní ucho a kolena podporuje mořská zelenina bohatá na živiny, například řasy. Zkuste se seznámit se specifiky zdravé stravy  může to být i zábava!

Přečtěte si také