Denní horoskop BERANA na 12. 11. 2022

Beran 12. 11. 2022

Komunikace s vaším romantickým partnerem by dnes mohla být spíše psychická než verbální, ačkoli rozhovor by měl být srdečný, upřímný a potěšující. Podělíte se o své pocity i o myšlenky získané z četby. Může se objevit téma společného cestování. Výsledkem by mohl být silnější pocit jednoty a porozumění. Využijte toho naplno.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mluvení je dnes nezbytné, abyste zvýšili skutečnou komunikaci ve svém současném vztahu, ale musí to být správný druh mluvení. Nemá smysl zamlčovat obtížné detaily, abychom si usnadnili život. Oba musíte řešit zásadní problém. To bude vyžadovat více než jen trochu odvahy, ale z dlouhodobého hlediska se to velmi vyplatí.

Práce

Dosáhli jste vrcholného zážitku a nyní přemýšlíte, zda se vám ho ještě někdy podaří zopakovat. Nebojte se. Úspěch, kterého jste dosáhli v minulosti, zcela jistě může být opět váš. Důvěřujte sobě a svému talentu.

Peníze

Toto období se týká peněz jiných lidí. Pokud se snažíte získat kapitál pro nový podnikatelský záměr, je čas přemýšlet o tom, jak váš produkt nebo služba změní prostředí ve vašem oboru a nebude jen šumem v pozadí. Mluvit o sobě znamená více peněz pro vás a váš podnik a to vůbec není špatné. Buďte aktivní v psaní, mluvení a předávání zpráv. Nečekejte, až k vám úspěch přijde sám.

Zdraví

Příznivý aspekt dne vám dává dostatek energie, s níž můžete kouzlit. Svůdce ve vás je nabitý a připravený udeřit a běda tomu, kdo vám zkříží cestu! Na druhou stranu můžete právě pociťovat zvýšenou spokojenost s věcmi, které se vám v uplynulém roce podařily. Může se vás zmocnit pocit odhodlání. V obou případech je důležité všímat si svého těla jako výrazu osobní pohody.

Přečtěte si také