Denní horoskop BERANA na 13. 10. 2022

Beran 13. 10. 2022

Možná je to jeden z těch dnů, kdy se vám nechce nic dělat a nemůžete se přinutit. Zatímco budete venku, nakoupíte jen tolik, abyste se postarali o nejnutnější věci, a doma budete pravděpodobně vegetovat u televize. Neciťte se kvůli tomu provinile. Takové dny potřebujeme všichni. Uklidněte se, odpočívejte a zítra budete zase ve své kůži.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vše nasvědčuje tomu, že dnes můžete se svým partnerem otevřeně probrat, co přesně cítíte ve svém současném vztahu. Nezáleží na tom, kolik emocí je v určitých otázkách uzamčeno. Ve skutečnosti bude výhodou, když si dnes o všech těchto pocitech promluvíte, protože oba máte možnost vidět věci z odstupu, místo abyste byli do všeho tolik zahleděni.

Práce

Informace se na vás valí tak rychle a zběsile, že je pro vás obtížné je sledovat. Uvědomte si, že všechny tyto informace nemusíte zvládnout dnes. Můžete to udělat později. Netlačte na sebe, že musíte dobýt Řím za jediný den.

Peníze

Toto období je o tom, jak se vypořádat se všemi nabídkami a příležitostmi, které se vám naskytnou, zejména pokud jde o vaši kariéru. Štěstí a expanze se příjemně snoubí s náhlou inspirací a změnou. Jelikož se toto období dotýká vašeho kariérního sektoru, přináší také myšlenku autorit. Střetáváte se v práci s někým výše postaveným, nebo jste připraveni postavit se do čela autority ve svém životě?

Zdraví

Když se vám obvyklé jídlo s velkým množstvím salátu a pravidelný pohyb zdají nudné a předvídatelné, připravte si nebo objednejte opravdu těžkou večeři, například fondue. Věnujte pozornost tomu, jak se cítíte druhý den ráno, a zeptejte se sami sebe, které stravě dáváte přednost! Možná to ani nebudete muset dělat, protože můžete předvídat, jaká bude odpověď. Své dekadentní choutky musíme vždy brát vážně, jinak se připravíme o možnost použít svůj lepší úsudek!

Přečtěte si také