Denní horoskop BERANA na 13. 8. 2022

Beran 13. 8. 2022

Berani, můžete být pyšní na svůj uklizený šatník, přehledný stůl a čistou koupelnu. Jiní lidé se mohou trápit tím, že si najednou musí udělat pořádek v životě, ale vy už ho máte. Možná si to ani neuvědomujete, protože jste perfekcionista. Možná si za všechnu práci, kterou odvádíte, nepřipisujete dostatečné uznání. Poplácejte se dnes po zádech.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešnímu aspektu se můžete o svém příteli dozvědět něco, co jste vždycky tušili a v co jste dokonce doufali, ale nikdy jste se neodvážili zeptat. Je jen na vás, co na základě těchto informací uděláte. Dokud však máte příležitost, může vám prospět, když uděláte krok směrem, o kterém už nějakou dobu fantazírujete.

Práce

Konečně lidé souhlasí s tím, co jste celou dobu říkali. Váš konzervativní a pečlivý přístup se vám dnes velmi vyplácí. To dokazuje, že pokud zůstanete věrní sami sobě, dosáhnete velkých úspěchů.

Peníze

Vzhledem k aspektům, které ovlivňují váš domácí život a vnitřní emoce, si možná budete přát, aby se váš život vrátil zpět a vy jste mohli napravit chyby z minulosti. Jsme tu však proto, abychom se učili. Aktivita v oblasti cestování, jazyků a vyššího vzdělání znamená, že se vám může rozšířit přístup k penězům, když své dovednosti přenesete na zahraniční trhy. Vydejte se na internet, abyste se spojili s novými zákazníky.

Zdraví

Připravte se na to, co jste chtěli změnit už dlouho. Ať už jste to věděli, nebo ne  čas nastal! Dnešní planetární konjunkce dává vaší planetě patronce šanci k inovativnímu sebevyjádření, a proto vás možná překvapí, co všechno budete v následujících dnech ochotni podniknout. Zůstaňte otevření všemu, do čeho se vaše vyšší já pustí. Na konci dne si dopřejte horkou koupel s levandulovým esenciálním olejem.

Přečtěte si také