Denní horoskop BERANA na 15. 11. 2022

Beran 15. 11. 2022

Slova mohou obsahovat nabitou energii, proto si dávejte pozor na to, co a jak říkáte. Dnešní nálada vyžaduje, aby lidé měli prostor se vyjádřit. Dopřejte jim svobodu, jinak se můžete ocitnout v koutě bez možnosti úniku. Je to jako pokládat podlahu. Musíte začít vzadu a postupovat směrem ke dveřím, a ne naopak.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes v oblasti osobních vztahů cítíte neohrabaně a celkově nekoordinovaně, nedělejte si příliš velké starosti. Na povrch vyplouvají určité vzorce chování, abyste si mohli lépe uvědomit, jak nevědomky sabotujete některé své vztahy. Nebuďte příliš skleslí – je to velký krok vpřed!

Práce

Vaše hlava se točí ve víru zmatku. Nápady, které vám projdou hlavou, budou kreativní, ale ne nutně realistické. Bude pro vás těžké udržet se při zemi. To je pro vás největší výzvou dne. Přejeme vám hodně štěstí!

Peníze

V oblasti dluhů a cizích peněz máte harmonický aspekt, který naznačuje období transformace a změn, zejména pokud jde o tuto část vašeho života. Pokud se potýkáte s horou dluhů, je čas sestavit plán jejich splácení. I kdyby šlo o malé splátky, je to začátek. Pokud sháníte peníze, udělejte svůj návrh velký a teatrální. Nestyďte se, jinak riskujete, že na tom proděláte.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je silná a tento měsíc můžete pocítit mimořádné množství fyzické energie. Ve skutečnosti se jedná o mimořádně sexuální energii, takže buďte ve střehu a dávejte na sebe neustále pozor! Vaše celková pohoda se řídí třemi jednoduchými složkami: odpočinkem, stravou a cvičením. Nebeská atmosféra vám dodává energii k tomu, abyste se vyřádili při cvičení, ale nezanedbávejte zbylé dvě! Držte se daleko, daleko od kofeinu.

Přečtěte si také