Denní horoskop BERANA na 16. 10. 2022

Beran 16. 10. 2022

Vaše energie je na nejvyšší úrovni, takže můžete pracovat více než obvykle. Mohlo by vás to inspirovat k práci v domácnosti, k úklidu, opravám a uklízení. Večer se u vás může nečekaně zastavit návštěva. Přestože jste neměli v plánu pozvat na večeři společnost, dům je v dobré kondici a vy si skvěle zahrajete na hostitele.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se váš blízký dnes nezdá být příliš vstřícný, nezoufejte. Tato nálada nebude trvat dlouho. Než vám vysvětlí, co přesně se jim honí hlavou, potřebují si pár věcí promyslet. To, že vy obvykle bez přemýšlení vyhrknete všechno, co vás napadne, neznamená, že ostatní musí nutně postupovat stejně.

Práce

Automaticky jste skeptičtí k novým nápadům, které vám přijdou na stůl nebo jsou vám představeny na schůzce. Prvním instinktem je odmítnout plán, aniž byste se na něj blíže podívali. Nebuďte příliš rychlí v odsuzování. Je v tom něco podstatného.

Peníze

Toto období je o tom, jak se vypořádat se všemi nabídkami a příležitostmi, které se vám naskytnou, zejména pokud jde o vaši kariéru. Štěstí a expanze se příjemně snoubí s náhlou inspirací a změnou. Jelikož se toto období dotýká vašeho kariérního sektoru, přináší také myšlenku autorit. Střetáváte se v práci s někým výše postaveným, nebo jste připraveni postavit se do čela autority ve svém životě?

Zdraví

Možná se právě teď cítíte pěkně naštvaní! Planetární pohyby týkající se vašeho znamení jsou tento měsíc pořádnou kombinací intenzivních energií! Díky tomu jste neustále ve střehu a ve vysokém napětí. Voda je doslova nejlepším řešením: pijte hodně vody, minimálně osm sklenic denně! Vaše játra vám za to poděkují a vy budete emočně vyrovnanější. Nedovolte, abyste vyhořeli!

Přečtěte si také