Denní horoskop BERANA na 16. 3. 2023

Beran 16. 3. 2023

Berani, mezi vámi a milostným partnerem by mohl proběhnout dlouhý telefonický rozhovor. Mohli byste diskutovat o filozofii, aktuálních událostech, počasí a svých názorech. Jediné, čeho se pravděpodobně nedotknete, je stav vašeho vztahu, což by pro vás mohlo být frustrující. Nicméně se dozvíte mnoho o svých pocitech, které vám umožní lépe porozumět jeden druhému.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce sice nepřináší mnoho dynamických událostí, pokud jde o váš milostný život, ale slibuje mnoho něžných citů a schopnost sdílet své myšlenky s vašimi nejbližšími. Je zde možnost nádherného večera ve velmi příjemném prostředí, šeptání sladkých not a spousta rozplývajících se okamžiků.

Práce

Neřešte maličkosti. Pokud se necháte přemoci, rozzlobit nebo deprimovat každodenními potížemi, ztratíte kontakt s větším obrazem. Tento širší obraz je tím, co vám přinese velký úspěch, po kterém toužíte.

Peníze

Už je to nějaký čas, co jste měli pocit, že vám platí tolik, kolik si zasloužíte, ale to se může brzy změnit. V práci jste nyní hvězdou, která předvádí svůj talent a schopnosti v tom nejlepším světle. Ostatní ve vás vidí to, co chtějí vidět, téměř jako byste byli promítacím plátnem v životní velikosti. Máte veškerou moc požádat o více peněz nebo se skvěle zasadit o své případné povýšení.

Zdraví

Vyrovnávání rovnováhy, které naše tělo denně provádí, probíhá v ledvinách, kde se krev čistí od nečistot. Chcete-li ledvinám pomoci, zařaďte do svého jídelníčku brutnák lékařský (čistí), kořen štěrku (čistí močové kameny) a buchu (stimulátor ledvin). Chcete-li se o těchto a dalších výživných látkách dozvědět, začněte navštěvovat uvědomělejší trhy s produkty ve svém okolí. Pěstitelé často prodávají přímo na těchto trzích, což vypovídá o relativně vyvážené ekonomické a ekologické struktuře, kterou možná budete chtít podpořit.

Přečtěte si také