Denní horoskop BERANA na 16. 8. 2022

Beran 16. 8. 2022

Berani, dnes by bylo dobré, kdybyste se ukáznili a zachovali si chladnou hlavu. Nečekané události mohou zpochybnit zavedené autority. Nedělejte ukvapené závěry. Než začnete jednat, ujistěte se, že jste si shromáždili fakta.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli dnešní nebeská konfigurace možná není příslibem ráje, přináší vám několik zajímavých myšlenek o vašem nejnovějším romantickém dobytí. Je to skvělý den k tomu, abyste se seznámili velmi hmatatelným a přízemním způsobem. Žádné plané řeči ani předvádění se, jen vzájemná přítomnost. To v tuto chvíli více přispěje k upevnění vašeho vztahu.

Práce

Pokud si nedáte pozor, kam šlapete, dostanete se do ostré křížové palby. Snažte se emocionálně nezapojovat ani do jedné strany sporu. Jinak se necháte vtáhnout do sporu bez možnosti úniku. Za všech okolností zůstaňte co nejvíce neutrální.

Peníze

Jste skvělí v tom, jak se dostat k penězům, protože jste upovídaní a společenští a vždycky víte všechno dřív než ostatní. Díky pozitivnímu aspektu budete nyní pravděpodobně natolik uchváceni náhlou příležitostí k dalšímu rozvoji kariéry, že se možná nebudete moci soustředit na nic jiného. Vychází to z něčeho, co jste začali před lety, ale konečně se to rozjede. Určitě z toho vzejdou peníze.

Zdraví

Dnešní aspekt vyvolává dojem, že co vidíte, to dostanete, ale není tomu tak vždy! Nejdůležitější je sledovat, jak se cítíte. Nemůžete vždy hned vědět, co cítíte, ale vydržte a nakonec toho dosáhnete. Jóga nebo meditace vám pomohou se soustředit a pití velkého množství vody vám také projasní mysl. Nenechte se ovlivnit názory ostatních lidí.

Přečtěte si také