Denní horoskop BERANA na 18. 8. 2022

Beran 18. 8. 2022

Dnes budete mít bankéřskou přesnost, Berani. Překontrolujete vše od svých výdajů přes investice až po kapesné svých dětí, nemluvě o tom, kolik jste splatili na půjčkách. Dejte si záležet! Teď je na to ten správný čas. Navzdory tomu, co si myslí ostatní, je to důležité.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská konjunkce má značný vliv na vaše vztahy. Možná budete muset přehodnotit, proč jste se zapojili do něčeho, co vám zřejmě přináší více potíží než štěstí. Může to být jen dočasné, ale měli byste se zamyslet nad tím, co vás k tomuto kroku motivovalo. Pokud to myslíte opravdu vážně, pak rozhovor začne překlenovat propast.

Práce

Vaše jednání bude promyšlené a vypočítavé, takže budete v práci mnohem efektivnější. Nemáte důvod váhat. Udělali jste základní práci, kterou jste potřebovali udělat. Nyní nastal čas, abyste se s důvěrou vydali vpřed.

Peníze

Jste skvělí v tom, jak se dostat k penězům, protože jste upovídaní a společenští a vždycky víte všechno dřív než ostatní. Díky pozitivnímu aspektu budete nyní pravděpodobně natolik uchváceni náhlou příležitostí k dalšímu rozvoji kariéry, že se možná nebudete schopni soustředit na nic jiného. Vychází to z něčeho, co jste začali před lety, ale konečně se to rozjede. Určitě z toho vzejdou peníze.

Zdraví

Během této planetární konjunkce se můžete cítit velmi povzneseně. V těchto dnech je ve vás cosi intelektuálního: možná vyřešíte velkou emocionální záhadu, která vás trápí už několik měsíců, nebo alespoň pokročíte. Dopřejte si tento týden každý den třicet minut cvičení. Okysličená krev vám pomůže zvýšit jasnost mysli, zatímco následné uvolnění vás ochrání před jakoukoli duševní úzkostí.

Přečtěte si také