Denní horoskop BERANA na 2. 11. 2022

Beran 2. 11. 2022

Dnes by mohlo dojít ke zpoždění při obdržení nějakého potvrzení. To vás může zklamat, ale nenechte se tím rozhodit. Obdržíte ho, jen možná ne včas! Dnešní den není vhodný k uzavírání právních smluv ani k nástupu na dovolenou. Je to skvělý den na vyřizování všedních úkolů. Dejte se do práce!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám ve vašem současném vztahu nedaří a máte už dost všech výmluv, které slyšíte, vylijte si srdce, jak byste si přáli, aby se věci skutečně vyvíjely. Neříkejte, co chce tato osoba slyšet; řekněte, co potřebujete říct, a změňte svůj vztah k lepšímu.

Práce

Jste mimořádně citliví a velmi vnímaví k náladám ostatních lidí. Pokud jsou lidé ve vaší blízkosti nervózní, budete mít stejné pocity. Snažte se, abyste do této pasti nespadli. Udržujte mentální odstup mezi sebou a ostatními.

Peníze

Máte pozitivní aspekty, které urychlují mentální energii ve vašem horoskopu, což usnadňuje přemýšlení, plánování nebo řešení složitých problémů. Vesmír se dotýká vaší oblasti romantiky, zábavy a rodiny a podbarvuje váš cestovní, vzdělávací a duchovní obraz. Peníze mají tendenci přicházet, když s někým spojíte síly, abyste oslovili co nejvíce dalších lidí.

Zdraví

Dnešní nebeská energie nás všechny nutí hledat rovnováhu hlubokým způsobem. Nejste v tom výjimkou, i když se možná považujete za někoho, kdo se o hluboké myšlenky až tak nezajímá. Raději vyrazíte ze dveří a něco děláte, než abyste seděli doma a lámali si hlavu. No, právě proto vynalezli jógu. Vyjděte ze dveří a sedněte si na podlahu jógového studia, pokud je to možné, nebo si najděte virtuální lekci. Pravidelné cvičení vám hluboce pomůže.

Přečtěte si také