Denní horoskop BERANA na 2. 12. 2022

Beran 2. 12. 2022

Ať už děláte cokoli, vdechněte tomu vášeň. Máte tendenci věci příliš analyzovat, zatímco byste se měli řídit intuicí. V hloubi duše víte, jakým způsobem postupovat a jak se chovat k lidem kolem sebe. Nesnažte se situaci vynucovat nebo manipulovat do něčeho, čím není. Toto je nádherný den. Máte šanci podělit se o sebe s ostatními. Přijměte lásku a porozumění, které si zasloužíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si správně vyložíte karty, máte možnost prožít nádherný romantický den. Máte možnost sdělit své city někomu, kdo vám může zcela zásadně změnit život. Než se však pustíte do akce, musíte se ujistit, že máte v určitých věcech jasno. Nechcete se hnát do žádné situace, o které máte sebemenší pochybnosti.

Práce

Dnes je váš den odpočinku. Přijměte dnes svou roli následovníka, místo abyste trvali na tom, že budete vůdcem. Nechte se unášet proudem, místo abyste se snažili vymyslet plán, který by vás postavil proti němu. V případě pochybností zaujměte pasivnější přístup.

Peníze

Toto období je ve znamení dobrých zpráv v oblasti zaměstnanosti. Pokud jste živořili v práci, kterou nesnášíte, nebo jste si přáli najít něco, co by vám více vynášelo, budete nyní schopni zaujmout kreativnějšími pracovními nabídkami, a dokonce odejít za dobrých podmínek a se skvělými referencemi. Aspekty naznačují zvýšení platu, které by mohlo pomoci vyřídit účty.

Zdraví

Může se stát, že se vám zvýší určitý druh perspektivy. Nyní je obzvláště důležité zaměřit se na stravu plnou zdravých potravin, které vyživují vaši mysl i tělo. Opravdu omezte množství zpracovaných potravin – možná budete chtít vyčistit svůj domov od nezdravých zdrojů potravin, které číhají na slabé chvilky. Zeptejte se místního prodejce biopotravin, zda existuje farmářský klub, do kterého se můžete zapojit  je to ekonomický způsob, jak mít pravidelně k dispozici bioprodukty!

Přečtěte si také