Denní horoskop BERANA na 20. 8. 2022

Beran 20. 8. 2022

Berani, možná zvažujete výlet nebo plánujete večírek s přáteli. Možná dnes zjistíte, že veškerá organizace je na vás. Nebude vás to příliš trápit, protože víte, že to uděláte správně. Co kdybyste se raději opravdu pokusili překonat sami sebe a naplánovali něco výjimečného, na co vaši přátelé nikdy nezapomenou?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie vám přináší nejrůznější nápady, jak nejlépe sdělit svým nejbližším, co skutečně cítíte. Jak si je můžete získat na svou stranu a dát jim najevo, že hádka, kterou jste měli minulý týden, byla pouze předstíraná a že jste nechtěli komentovat jejich nedostatek plně funkčních mozkových buněk. Obklopuje vás harmonie a sladkost. Užijte si den.

Práce

Právě teď se nacházíte v kritickém výchozím bodě, který vám bude v průběhu několika příštích týdnů zřejmější. Ukončete staré a přežité cykly, aby mohly začít nové. Je to důležitý čas k zamyšlení nad sebou samými a svými vlastními cíli.

Peníze

Jste skvělí v tom, jak se dostat k penězům, protože jste upovídaní a společenští a vždycky víte všechno dřív než ostatní. Díky pozitivnímu aspektu budete nyní pravděpodobně natolik uchváceni náhlou příležitostí k dalšímu rozvoji kariéry, že se možná nebudete schopni soustředit na nic jiného. Vychází to z něčeho, co jste začali před lety, ale konečně se to rozjede. Určitě z toho vzejdou peníze.

Zdraví

Dnešní aspekt zdůrazňuje vaši emocionální povahu. Můžete k někomu cítit silnou náklonnost a cítit se naprosto odmítnuti, pokud vám ji neopětuje. Možná budete chtít někomu říct, jak se cítíte, ale nebudete schopni najít vhodná slova. Zkuste si během dne udělat několik hlubokých dechových cvičení. Při nádechu počítejte do deseti, při výdechu do dvaceti a s výdechem nechte odplynout všechny negativní pocity, napětí a zášť.

Přečtěte si také