Denní horoskop BERANA na 21. 10. 2024

Beran 21. 10. 2024

Aktivity, které se kolem vás dějí, na vás možná nedělají velký dojem, ale to neznamená, že kvůli nim musíte být nešťastní. Není čas na to, abyste seděli se založenýma rukama a nechali ostatní, aby se ujali vedení. Pokud vidíte něco, s čím nesouhlasíte, ozvěte se a dejte to najevo. Udělejte, co můžete, abyste změnili běh událostí tím, že necháte zaznít svůj silný hlas.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle se rádi vydáváte přímo k cíli, s výjimkou občasných zastávek na filozofickou diskusi. Proto se dnes můžete cítit jako v mlze. Víte, co chcete z romantického hlediska, ale zdá se, že se vám nejrůznější nepodstatné záležitosti nějak pletou do jedné amorfní skvrny nerozhodnosti. Udělejte si čas a udělejte to správně.

Práce

Dnešním dnem začíná čtyřtýdenní období, během něhož budete potřebovat radu a podporu ostatních. Je to období, během něhož byste měli udělat vědomý krok směrem ke kariérním cílům, které jste si stanovili v době svých narozenin.

Peníze

Nyní máte spoustu nové energie, kterou můžete využít při vytváření sítí. Jste inspirováni k setkávání s novými lidmi a k účasti na akcích, takže se ujistěte, že máte spoustu vizitek, které můžete rozdávat. To, koho znáte, se nyní stává důležitějším než kdy jindy. Do vašeho domu přibyla struktura romantiky, rodiny a zábavy, takže máte i jejich podporu.

Zdraví

Pokud máte dnes náladu na hýčkání, vyplatí se rezervovat si celou noc u sebe doma. Po práci si zacvičte, aby vaše tělo bylo skutečně připravené na hloubku hýčkání, kterému se chystáte podrobit. Mějte po ruce nějaké lehké jídlo, které si můžete vychutnat, zatímco budete trávit večer ve svých soukromých lázních. Zapalte svíčky, napusťte si horkou vanu nebo sprchu. Magnóliový olej bude dokonalým doplňkem pro fyzickou a psychickou očistu.

Přečtěte si také