Denní horoskop BERANA na 22. 12. 2022

Beran 22. 12. 2022

Většinu svého života věnujete službě druhým. Nyní můžete přehodnotit své povinnosti vůči nim. Možná někdo nespravedlivě využívá vaší dobré povahy. Možná konečně zažíváte touhy, které máte pocit, že musíte splnit. Podívejte se na svou situaci objektivně, bez pocitu viny, smutku nebo strachu ze ztráty přítele. I na vašem štěstí záleží!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská energie podporuje myšlenky na dokonalou romantiku, o níž se píše v legendách. Jste dnes ve velkém kontaktu s vnitřní podstatou svého partnera (současného nebo budoucího) a může pro vás být obtížné soustředit se na praktické záležitosti. Pokud jste se právě zamilovali, můžete mít problém udržet se nohama na zemi – potřebujete však najít nějaký způsob, jak se spojit s realitou.

Práce

Je to pro vás období naplnění, ale zároveň je to období nepřízně osudu. Můžete být pod přísným dohledem ostatních, ale celkově pracujete na svém snu, a to je to nejdůležitější. Udržujte tento sen při životě.

Peníze

Tento týden musíte učinit důležité rozhodnutí. Síly chtějí, abyste se živili komunikací a zařadili do své práce více psaní, mluvení, vyučování a učení. Zároveň do vašeho společenského sektoru přichází nová energie, která možná otřese vašimi skupinami a členstvím. Peníze přijdou, když budete věrní sami sobě a svým cílům.

Zdraví

Astrální energie ve hře přináší rovnováhu. Možná se přistihnete, že pochybujete o rovnováze svého pracovního a soukromého života. Problémem by mohlo být uvědomění si svých skutečných cílů a přání a stanovení vhodných hranic. Vezměte si například situaci týkající se cvičení. Musíte se držet nastavené rutiny cvičení a zároveň dbát na to, abyste pracovali na hranici svých možností. Když se držíte při zemi a nedíváte se nahoru, ztrácíte zásadní půdu pod nohama.

Přečtěte si také