Denní horoskop BERANA na 23. 12. 2022

Beran 23. 12. 2022

Vyhlídky na dnešek jsou vynikající. Poněkud tísnivá atmosféra posledních dní vás inspiruje ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Vše nasvědčuje tomu, že právě teď je na plánování takového dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, opět uvíznete ve staré rutině.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vašich vztazích je cosi skutečně dobrosrdečného a srdečného. Astrální energie dnes usnadňuje otevřít se druhým a mít víru a důvěru. Pokud vás v poslední době trápilo nízké sebevědomí, budete se cítit mnohem lépe. Pokud je někde někdo, s kým byste se rádi setkali, budete schopni najít odvahu, abyste tak učinili. Dejte si šanci!

Práce

Lidé pracují v rozporu s vaším úsilím. Z profesního hlediska vám někdo svou neopatrností ztěžuje práci. Možná nebyly informace šířeny přesně. Mějte dobrý přístup.

Peníze

Tento týden musíte učinit důležité rozhodnutí. Síly chtějí, abyste se živili komunikací a zařadili do své práce více psaní, mluvení, vyučování a učení. Zároveň do vašeho společenského sektoru přichází nová energie, která možná otřese vašimi skupinami a členstvím. Peníze přijdou, když budete věrní sami sobě a svým cílům.

Zdraví

Jste ctižádostiví a někdy můžete zapomenout na potěšení, které na této cestě můžete zažít. Zkuste si vymyslet kvíz, který si můžete několikrát do měsíce udělat: nazvěte ho Kvíz o pohodlí bytostí. Otázky jsou na vás, ale zde je několik příkladů: Je v domě dostatek pěny do koupele? Mám oblečení, které lichotí mému typu postavy, nebo musím trochu nakoupit základní věci? Mám doma své oblíbené čerstvé ovoce? A tak dále! S trochou sebezpytování přijdete na spoustu nápadů, které vám vykouzlí úsměv na tváři.

Přečtěte si také