Denní horoskop BERANA na 23. 8. 2022

Beran 23. 8. 2022

Berani, některé technologické vychytávky, které hojně využíváte, se dnes mohou porouchat. To by vás mohlo frustrovat, ale nevylévejte si na nich svou frustraci. To by vám nepomohlo! Zachovejte klid a zavolejte odborníka, aby problém vyřešil. Berte tento výdaj jako příspěvek na své vlastní duševní zdraví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní konjunkce planet přináší příležitost říci několika lidem několik pravd. Nedělejte to však, pokud nechcete slyšet více také o sobě. Bylo by lepší, kdybyste dokázali mluvit od srdce o tom, co skutečně cítíte, a ne o tom, co si myslíte, že byste měli cítit. Mezi tím je velký rozdíl a uvědomění si toho by mohlo zlepšit váš postoj.

Práce

Bude pro vás těžké jednat s lidmi ve svém okolí. Nálada, která všechny ovládá, je bude činit nervózními a sporadickými. Pokud můžete, pracujte samostatně. Jinak se můžete zbláznit ze snahy spolupracovat s těmi, kteří nejsou na vaší straně.

Peníze

Hledáte způsoby, jak využít své skvělé komunikační schopnosti k obživě. Nyní se zaměřte na svou každodenní práci a na to, čím se živíte. Je to skvělá doba pro hodnocení pracovního výkonu, protože určitě dostanete dobré známky a máte platformu, ze které můžete vypustit všechny nové nápady a konstruktivní kritiku. Udělejte ze sebe nepostradatelného a určitě se posunete na vyšší pozici.

Zdraví

Pokud se vám dnes naskytne zábavná příležitost, určitě ji využijte! Je to jeden z těch dnů, které si možná budete pamatovat pro jeho nečekané kvality  a vy přece víte, jak využít dobré chvíle, ne? Zapojte do svého domácího nebo pracovního života ty, kteří se prostě neumějí bavit! Nejlépe je však držet se dál od alkoholu a nezdravého jídla. Tento den by mohl být pozitivní pro romantické posuny, pokud se cítíte asertivně!

Přečtěte si také