Denní horoskop BERANA na 24. 8. 2022

Beran 24. 8. 2022

Berani, akciový trh se opět propadá? Dělá vám to starosti ohledně vašich investic? Uklidněte se! Situace je pravděpodobně dočasná a vaše akcie a dluhopisy pravděpodobně získají zpět svou původní hodnotu, ne-li ji překonají. Nicméně tento den není vhodný k novým investicím. Počkejte několik dní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete vzít svou drahou polovičku na nějaké krásné místo, pak vám denní planetární konjunkce umožní podniknout cestu, která bude velmi nezapomenutelná. Nebude to ani tak romantický výlet, jako spíše zasvěcení do nějakého mystického tajemství. Pod nebem i pod zemí je mnoho věcí, kterým rozumíme jen málo – dnes budete mít příležitost dozvědět se více.

Práce

Projekty týkající se počítačů a elektroniky nebudou probíhat tak hladce, jak byste si přáli. Požádejte o pomoc a nesnažte se to zvládnout sami. Nemá smysl bojovat s cizím předmětem, když ho někdo jiný umí ovládat lépe.

Peníze

Hledáte způsoby, jak využít své skvělé komunikační schopnosti k obživě. Nyní se zaměřte na svou každodenní práci a na to, čím se živíte. Je to skvělá doba pro hodnocení pracovního výkonu, protože určitě dostanete dobré známky a máte platformu, ze které můžete vypustit všechny nové nápady a konstruktivní kritiku. Udělejte ze sebe nepostradatelného člověka a určitě se posunete v žebříčku výš.

Zdraví

Nyní je čas na velké výstavy. Některé vztahy určitě pocítí vliv tohoto tranzitu. Napětí pocítí buď vztah s jinou osobou, nebo nějaký vztah, který máte s částí sebe sama, například vztah ke svému tělu. Mohli byste tuto energii využít k tomu, abyste explodovali ve své posilovně! Zvyšte úroveň své váhy, vyzařujte takovou energii, která ostatní motivuje, nebo vyzkoušejte novou lekci a naučte se nové pohyby!

Přečtěte si také