Denní horoskop BERANA na 26. 9. 2022

Beran 26. 9. 2022

Berani, možná dnes pocítíte nutkání vstát a vyrazit, ale zároveň můžete mít pocit, že nejste připraveni. Možná nemáte pocit, že stojíte na dostatečně pevné půdě, abyste mohli udělat další krok. Nedovolte, aby vás tlak okolního světa posunul někam, kam nejste připraveni jít. Jděte svým vlastním tempem a buďte tolerantní k těm, kteří se rozhodli jít svým tempem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den je skvělou záminkou k tomu, abyste si se svou drahou polovičkou pořádně promluvili. Ne, že byste ji chtěli poučovat. Jen máte pocit, že jí musíte sdělit velmi důležitou věc. Bohužel se může stát, že zůstanete na večer sami, pokud budete pokračovat v blábolení a blábolení a blábolení, čímž jí způsobíte ospalost a hluboký spánek.

Práce

Dosáhli jste důležité náhorní plošiny a je jasné, že vás čeká další velké stoupání. Dobrou zprávou je, že máte velké sebevědomí (zejména v odpoledních hodinách), s nímž můžete tento nový cíl zdolat.

Peníze

Hledáte nový způsob, jak získat peníze navíc, a možná ještě nemáte ideální řešení. Ale díky aspektům, které ovlivňují vaše zaměstnání, zjistíte, že existuje více příležitostí, než si myslíte. Pracovat více hodin je možné, stejně jako najít si práci navíc jako vedlejšák. Vaše kariéra bude pozitivně ovlivněna všemi kroky, které podniknete.

Zdraví

Někdy působíte dojmem, že všechno jde dobře, i když tomu tak není. Zamilujete se do představy, že se máte dobře, a zapomenete si položit otázku, zda je to skutečně pravda, nebo ne. S malou pomocí energie uvolněné současným planetárním uspořádáním využijte příležitosti poznat, co skutečně cítíte. Začněte u svého zdraví a pohody. Získáváte z potravin, které jíte, ten správný druh energie? Spíte dostatečně? To nemůžete vědět, dokud se nezeptáte.

Přečtěte si také