Denní horoskop BERANA na 27. 8. 2022

Beran 27. 8. 2022

Romantický večer doma s partnerem by vás mohl sblížit, Berani. Vaše emoce jsou nyní intenzivní, takže musíte použít svou intuici, abyste přesně odhadli, kolik ze svých citů byste měli odhalit. Do cesty by se vám mohla postavit také intelektuální vášeň. Možná objevíte nový obor svého zájmu a budete se chtít zahrabat doma a celé hodiny ho studovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že váš milovaný člověk má obzvlášť vášnivou a dobrodružnou náladu. Denní planetární konfigurace naznačuje, že máte všechny předpoklady vydat se na místa, kde jste ještě nikdy nebyli. Je to den, kdy můžete objevit nové věci, které rádi děláte společně, a najít další zájmy, které můžete sdílet. Ať už budete s malou skupinkou přátel, nebo spolu budete sami, bude to opravdu příjemné.

Práce

Snažte se v práci neztratit smysl pro důstojnost a integritu. Je docela možné, že pod tlakem kancelářské politiky ztratíte pevnou půdu pod nohama. Udržujte si své priority. Nepomlouvejte ostatní jen proto, abyste vypadali dobře.

Peníze

Hledáte způsoby, jak využít své skvělé komunikační schopnosti k obživě. Nyní se zaměřte na svou každodenní práci a na to, čím se živíte. Je to skvělá doba pro hodnocení pracovního výkonu, protože určitě dostanete dobré známky a máte platformu, ze které můžete vypustit všechny nové nápady a konstruktivní kritiku. Udělejte ze sebe nepostradatelného a určitě se posunete na vyšší pozici.

Zdraví

Váš šestý smysl může mít dnes pocit, že stávkuje. Možná si budete muset vzít den na dobití baterek, což neděláte ani zdaleka dostatečně! Navrhuji, abyste se vzali na zem. Potřebujete jistotu dobré pevné půdy pod nohama, která vás podrží a pojme celou vaši váhu. Cvičení jógy nebo jen několik pěkných dlouhých protahovacích cvičení u vás doma uleví vašemu tělu a dodá vám oporu, kterou tak často postrádáte. Doporučuje se dnes sníst něco vydatného.

Přečtěte si také