Denní horoskop BERANA na 29. 10. 2022

Beran 29. 10. 2022

Jakmile okusíte úspěch, přijde něco, co vám ho znepříjemní. Možná na vás někdo žárlí, a tak dělá nebo říká věci, které vás znejistí. Možná pochybnosti přicházejí z vnitřního zdroje, který říká, že si prosperitu nezasloužíte. Nenechte se tím vyvést z míry. Pokračujte ve svých plánech.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zjistíte, že se druhým emocionálně otevíráte. Je to skvělý čas na uspořádání party nebo jen pozvání malé skupiny přátel na setkání. Byl by to také vhodný čas začít komunikovat s některými novými lidmi. Lásce se daří v nových podmínkách a s lidmi, kteří jsou originální.

Práce

Zlepšení komunikace je pro vás v následujících dvou týdnech klíčovým pojmem. Zjistíte, že dokážete navázat s ostatními vztahy na mnohem hlubší úrovni, což vám otevře cestu k lepším vztahům a celkově většímu porozumění. Využijte tento čas moudře.

Peníze

Pokud jde o peníze, jste nyní v bezpečí. Lidé, kteří jsou s vámi v blízkém vztahu, na vás dávají pozor a mohou vám navrhnout docela dobré investice. Z vaší strany je samozřejmě nutná náležitá obezřetnost. Vesmír však naznačuje, že to, co se nyní dozvíte, má zásadní význam pro posun vpřed ve vašich financích. Při hledání jistoty nenechte kámen na kameni.

Zdraví

Dobrý lukostřelec má skvělou mušku a vůli uspět, ale velmi dobrý lukostřelec se zhluboka nadechne, než vypustí šíp! Pokud je váš dech krátký a nachází se poměrně vysoko na plicích, je vaše muška pravděpodobně špatná. Procvičujte plíce, ať už při práci, nebo při hře: po dobrém hlubokém nádechu by měl následovat ještě delší výdech, kterým se připravíte na další hladový nádech. Tento druh soustředěného cvičení vás udrží na mušce!

Přečtěte si také