Denní horoskop BERANA na 29. 8. 2022

Beran 29. 8. 2022

Berani, zpoždění v dokončení důležitého projektu by vás mohlo rozladit, frustrovat a vyvolat pocit nedostatečnosti, přestože jste udělali, co bylo ve vašich silách. Problém je pravděpodobně mimo vaši kontrolu. Nemůžete s tím nic moc dělat, jen čekat. Pravděpodobně na vás čeká spousta dalších důležitých úkolů. Postarejte se o ně a odreagujte se od těch ostatních. Nakonec se to podaří.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je do značné míry spojena s vaší kariérou nebo pracovním životem. Možná oba pracujete společně nebo je váš milenec spojen s tím, čím se živíte. Současný nebeský aspekt naznačuje, že oba potřebujete nějaký čas mimo záři reflektorů a být spolu sami. Utečte od krysího závodu a opravdu si užívejte společnost toho druhého.

Práce

Dostanete se do konfliktu s někým ve vedoucí funkci. Zmírněte napětí při tomto setkání tím, že zaujmete širší stanovisko. Právě teď máte velmi omezený pohled na pravdu, což způsobuje třenice s ostatními.

Peníze

Hledáte způsoby, jak využít své skvělé komunikační schopnosti k obživě. Nyní se zaměřte na svou každodenní práci a na to, čím se živíte. Je to skvělá doba pro hodnocení pracovního výkonu, protože určitě dostanete dobré známky a máte platformu, ze které můžete vypustit všechny nové nápady a konstruktivní kritiku. Udělejte ze sebe nepostradatelného a určitě se posunete na vyšší pozici.

Zdraví

Jakékoli nepředvídatelné výkyvy nálad byste dnes měli brát s rezervou  není to zrovna vhodná doba na to, abyste se pouštěli do sporů s kolegy nebo členy rodiny. Dodržujte svůj cvičební režim, i když se vám zrovna nechce. Pocit nenaplněné touhy lze odstranit pouze tím, že se k sobě budete chovat velmi opatrně a budete používat sebepoznání. Zkuste také ráno omezit příjem cukru.

Přečtěte si také