Denní horoskop BERANA na 3. 1. 2023

Beran 3. 1. 2023

Berani, konečně se vám dostává uznání za všechno vaše úsilí. To však neznamená, že si nyní můžete sednout na zadek a usnout na vavřínech - právě naopak! Nyní je čas vyzkoušet své originální nápady. Tentokrát však máte podporu vyšších míst. Nebuďte nervózní, prostě dělejte to, co jste měli celou dobu v plánu. Pokud budete tvrdě pracovat, pravděpodobně se dočkáte obrovské profesní i finanční odměny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vás vybízí k tomu, abyste se vymanili ze zajetých kolejí, které vám možná bránily vyjádřit, co cítíte. Také vás brzdí myšlenky na strach a neúspěch a máte pocit, že se ještě více stáhnete do své ulity. Nyní je čas být odvážný. Je lepší být odvážný a odmítnutý, než se o to vůbec nepokusit.

Práce

Ještě není pozdě využít včerejší fantastickou příležitost. Momentum z předchozích několika dnů se vytváří a připravuje vás na významný pohyb. Udělejte to nyní, než se na vás snesou omezení ze strany ostatních.

Peníze

Tento týden máte spoustu energie na to, abyste něco udělali. Jste plní akce a prosazování, takže není dobré sedět a čekat, až vám ostatní otevřou dveře. Máte podněty a nástroje k tomu, abyste se dostali tam, kde potřebujete vydělat více peněz. Přemlouvejte se, aniž byste byli příliš arogantní nebo sebejistí.

Zdraví

Možná se v těchto dnech cítíte nedoceněni. Zkuste tento pocit zmírnit tím, že se obrátíte na ostatní. Nemusíte hned chodit k lidem a říkat: "Oceňte mě!". To zdaleka není váš styl. Musíte však začít více vycházet ven. I kdyby to mělo být jen na hodinu, dostaňte se do více společenských situací (což by mělo být během následujících měsíců stále snazší). Mluvte o tom, co děláte, a dávejte lidem najevo své myšlenky a pocity.

Přečtěte si také