Denní horoskop BERANA na 3. 9. 2022

Beran 3. 9. 2022

Berani, dnes si dávejte pozor na zelenookou příšeru. Pokud se nebudete mít na pozoru, může se objevit dřív, než vyslovíte slovo žárlivost. Mnoho situací, které tento pocit vyvolávají, se rodí z nejistoty. Pokud si nejste jisti v zaměstnání, ve vztahu nebo v rodině a cítíte se ohroženi někým jiným, je načase podívat se na příčinu. Hledejte odpovědi.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přátelé se mohou divit, jak na tom dnes jste. Dnešní planetární konstelace vás přiměje k zamyšlení. Zdá se, že jste intenzivně zaujati snahou upoutat pozornost druhého člověka, rozplýváte se pod jeho pohledem a při jeho řeči se vám podlamují kolena. Přátelé by si přáli, abyste se z toho vymanili, protože nejste sami sebou a většinu času trávíte pohledem upřeným do dálky.

Práce

Fantazie jiných lidí vám překážejí ve vaší realitě. To vám ztěžuje efektivní spolupráci s některými lidmi. Aktivně podnikněte kroky ke zmírnění této situace, místo abyste v sobě nechali narůstat hněv a frustraci.

Peníze

Toto období je o hledání dokonalé rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Láska a kreativita se spojují s akcí a prosazováním, což ovlivňuje záležitosti týkající se zaměstnání a zdraví. To může znamenat, že pro jednou budete mít pocit, že vám to jde jako po másle – nebudete příliš unavení ani líní. Pravděpodobně se vám dostane pochvaly za dokončenou práci a v budoucnu vám budou svěřeny ještě náročnější úkoly.

Zdraví

Intenzita není vaše cesta, i když by se dala doporučit, pokud se v poslední době začínáte cítit špatně. Můžete například zvážit zintenzivnění konzumace vody, což se v tomto období velmi doporučuje. Zkuste si zvyknout vypít pár sklenic teplé vody před ranní kávou nebo čajem. Chcete-li své buňky dále hydratovat a vyživovat, investujte do odšťavňovače a připravujte si zdravé nápoje z čerstvého ovoce a zeleniny.

Přečtěte si také