Denní horoskop BERANA na 30. 8. 2022

Beran 30. 8. 2022

Berani, možná se snažíte držet něčeho, co nechce zůstat v klidu. Je to jako snažit se chytit mokrou rybu. Čím pevněji ji stisknete, tím spíše vám vyklouzne z rukou. Trik spočívá ve strategičtějším a méně zběsilém jednání. Také byste mohli zvážit, zda rybu nepustit. Stejně není vaše.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že cokoli dnes uděláte, má silný vliv na život někoho z vašich blízkých. Planetární energie, která je ve hře, s sebou přináší touhu a schopnost jít naplno kupředu. Přirozeně byste chtěli, aby váš partner byl s vámi. Pokud však není schopen udržet tempo, možná budete muset být připraveni jít několik dalších kroků sami.

Práce

Zpomalte své tempo a všimnete si příležitosti, které jste si v minulých dnech možná nevšimli – protože jste postupovali příliš rychle a příliš jste se starali o agendu ostatních lidí. Nyní, když jste zpomalili, vidíte květiny.

Peníze

Toto období je o hledání dokonalé rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Láska a kreativita se spojují s akcí a prosazováním, což ovlivňuje záležitosti týkající se zaměstnání a zdraví. To může znamenat, že pro jednou budete mít pocit, že vám to jde jako po másle – nebudete příliš unavení ani pomalí. Pravděpodobně se vám dostane pochvaly za dokončenou práci a v budoucnu vám budou svěřeny ještě náročnější úkoly.

Zdraví

Možná se v těchto dnech bavíte trochu víc než obvykle. Nebo je to neobvyklá zábava? Máte energii dělat víc a snášet víc, než jste si mysleli, že můžete. Nezapomínejte na orgán, o který musíte v důsledku toho zvlášť pečovat. Abyste pomohli svým játrům v tomto na večírky zaměřeném období, můžete pozřít toto: ostružiny, rajčata a červenou řepu. Zajděte na farmářský trh nebo do obchodu s potravinami a zásobte svou ledničku pár zdravými položkami!

Přečtěte si také