Denní horoskop BERANA na 4. 1. 2023

Beran 4. 1. 2023

Berani, někdo z vaší domácnosti může mít potíže, a proto byste mohli zvážit, zda nezůstat doma, abyste mu pomohli vše zvládnout. Nicméně máte pracovní povinnosti, které musíte splnit. Zda zůstat doma, nebo jít do práce, může být dnes těžké rozhodnutí – ujistěte se, že jste zvážili všechny možné faktory. Pravděpodobně bude váš spolubydlící trvat na tom, že je vše v pořádku, a pošle vás do práce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se vám dnes budou zdát vztahy trochu suché. Pokud hledáte zvláštní druh hlubokého citového pouta, možná se vám ho nedostane, ale užijete si jakoukoli společenskou událost, které se zúčastníte. A přestože láska možná nepřijde a nestrhne vás, můžete se zabavit nějakým hravým flirtováním, které vám pomůže.

Práce

Uspořádejte si mysl a soustřeďte se. Vaše mysl se rozbíhá do všech stran. Vaše myšlenkové pochody jsou správné, ale právě teď je třeba je zkonsolidovat. Tak budete efektivnější.

Peníze

Tento týden máte spoustu energie na to, abyste něco udělali. Jste plní akce a prosazování, takže není dobré sedět a čekat, až vám ostatní otevřou dveře. Máte podněty a nástroje k tomu, abyste se dostali tam, kde potřebujete vydělat více peněz. Přemlouvejte se, aniž byste byli příliš arogantní nebo sebejistí.

Zdraví

Mít na mysli cíl vás soustředí, ale také vás může zatěžovat nutnost dělat vše správně. Tento druh tlaku, který zůstane bez dozoru, propukne nevhodným způsobem: přejídáním, sebekritickými depresemi, záští vůči přátelům. Pokud vám to připomíná vás, začněte těmto přirozeným sklonům čelit jejich přirozenými prostředky: pokud možno pravidelně navštěvujte klub zdraví nebo si dopřávejte nadměrné množství rozmazlování (parní lázeň, masáže, výklady horoskopů). Podělte se o práci v péči o sebe!

Přečtěte si také