Denní horoskop BERANA na 4. 9. 2022

Beran 4. 9. 2022

Možná se budete muset rozhodnout mezi pravdou a lží. Někdy to může být obtížná volba, zejména pokud se bojíte, že někomu ublížíte. Lež však může stát mnohem více energie než pravda. Zvažte, co byste chtěli, aby druhý člověk udělal na vašem místě. Držte se svých etických zásad, i když je to těžké.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pravděpodobně dnes strávíte spoustu času jen smíchem. Dnešní planetární konstelace je tak slunečná a veselá! Pokud máte v současném vztahu potíže, pak můžete udělat velký krok k zacelení případných trhlin tím, že si společně užijete skvělou zábavu a také využijete této příležitosti k tomu, abyste si o všech problémech promluvili. Později budete mít mnohem jasnější perspektivu.

Práce

Bude vás to táhnout do potravinářství. Pokud v tomto oboru ještě nepracujete, můžete hledat způsoby, jak se do něj zapojit, třeba investovat peníze do podniků, jako jsou restaurace, trhy, podniky rychlého občerstvení nebo obchody s potravinami.

Peníze

Toto období je o hledání dokonalé rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Láska a kreativita se spojují s akcí a prosazováním, což ovlivňuje záležitosti týkající se zaměstnání a zdraví. To může znamenat, že pro jednou budete mít pocit, že vám to jde jako po másle – nebudete příliš unavení ani se nebudete flákat. Pravděpodobně se vám dostane pochvaly za dokončenou práci a v budoucnu vám budou svěřeny ještě náročnější úkoly.

Zdraví

Někdy jste úžasně flexibilní! Chcete-li tuto vlastnost zdůraznit, věnujte zvláštní pozornost protahování boků a nohou. Když se cítíte fyzicky silní, vynikne vaše pravá povaha. Omezte příjem kofeinu  pravidelně ho nahraďte mátovým nebo heřmánkovým čajem, který posílí váš nervový systém.

Přečtěte si také