Denní horoskop BERANA na 5. 1. 2023

Beran 5. 1. 2023

Berani, psaní může být jedním z vašich hlavních cílů dnešního dne. Máte spoustu informací, které byste mohli předat všem, kteří by měli zájem o to, co máte na srdci. Mohli byste se pokusit napsat článek do časopisu nebo třeba beletrii či poezii. I kdybyste však v tuto chvíli psali pouze dopis svému bratranci, to, co řeknete, bude nepochybně jasné, poutavé a rozhodně velmi zajímavé. Pusťte se do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Toužíte po vášni, ale možná budete trochu nedůvěřiví, pokud jde o kvalitu romantiky, kterou vám dnes servírujeme. Planetární konjunkce vám nabízí šanci poznat někoho hlouběji, ale pro vás stále chybí tolik důležitá citová harmonie. Ani zcela zřejmá intelektuální kompatibilita to zcela nevynahradí, alespoň ne ve vašem případě. Budete muset buď změnit své priority, nebo na to zapomenout.

Práce

Dnes se vám do cesty postaví zcela nový nápad, po kterém pravděpodobně ihned skočíte. Dejte si pozor, abyste ho nepřijali příliš ukvapeně. Tato nová myšlenka je založena spíše na fantazii než na realitě. Než slepě naskočíte do vlaku, zeptejte se ostatních, kam má namířeno.

Peníze

Tento týden máte spoustu energie na to, abyste něco udělali. Jste plní akce a prosazování, takže není dobré sedět a čekat, až vám ostatní otevřou dveře. Máte podněty a nástroje k tomu, abyste se dostali tam, kde potřebujete vydělat více peněz. Přemlouvejte se, aniž byste byli příliš arogantní nebo sebejistí.

Zdraví

Konečně můžete zvednout hlavu a oslavovat život ve všech jeho podobách. Nikdo nemá oslavy raději než vy, protože díky nim se můžete vymanit z každodenní rutiny a dopřát si trochu zábavy a společenského odpočinku. Se svými emocemi však často hrajete jako s velmi pevnou rukou a jen málokdo ví, jak moc vám na okruhu vašich přátel záleží. Ve vlastním zájmu uspořádejte malou oslavu, pokud je to možné. Abyste se zbavili stresového faktoru, plánujte s co největším předstihem.

Přečtěte si také