Denní horoskop BERANA na 5. 10. 2022

Beran 5. 10. 2022

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte skvělou příležitost setkat se s někým, kdo vás může vzít na skutečnou objevitelskou cestu. Pokud jste hledali romantiku a byli jste rozčarováni lidmi, které jste potkávali, možná dnes změníte názor. Mohlo by na vás zapůsobit, když rozhovor vyústí v něco mnohem víc vzrušujícího a naplňujícího, co jste už nějakou dobu nezažili.

Práce

Pokud někoho potřebujete požádat o laskavost, bude se zdráhat vám pomoci – ale ne, pokud budete taktní. Nejdříve tuto osobu pochvalte. Nejlépe bude fungovat upřímný kompliment. Poté předneste svou žádost. Dočkáte se kýžených výsledků.

Peníze

Nyní přemýšlíte, jak si půjčit peníze na překlenutí těžkého období nebo na otevření nového podniku. Záleží na tom, koho znáte. Zvažte, zda se obrátit na dobře situované členy rodiny, přátele a další zainteresované osoby s žádostí o radu a případnou peněžní podporu.

Zdraví

Abyste si v tomto období udrželi dostatek energie, je důležité hlídat si příjem mléčných výrobků (mléčné výrobky zpomalují metabolismus). Chůze a běh pomohou spálit mrtvou energii, ale před těmito aktivitami se ujistěte, že jste si důkladně protáhli spodní část těla, protože boky a stehna jsou pro aktivní lidi citlivými oblastmi. Játra jsou kvůli dnešnímu náročnému životnímu stylu zatížena, proto k jejich pročištění používejte ostropestřec mariánský (bylinná tinktura) v čaji  asi patnáct kapek na šálek.

Přečtěte si také