Denní horoskop BERANA na 5. 9. 2022

Beran 5. 9. 2022

Berani, možná upřednostňujete potřeby druhých lidí před svými. Mezi sobectvím a nesobeckostí je důležitá rovnováha. Neobětujte se, abyste byli služebníky druhých. Je důležité, abyste ale také nemysleli jen na sebe, aniž byste zvážili, jak vaše činy ovlivní ostatní. Dnes se můžete přiklonit k prvnímu z uvedených způsobů. To povede pouze k zášti a vyčerpání vašich citových a fyzických zdrojů.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš problém spočívá v tom, že ať se snažíte sebevíc, nemáte talent lhát. Nikdy nedokážete dlouho skrývat pravdu a začnete se buď červenat, nebo chichotat, případně obojí dohromady. Chcete-li prožít nádherně romantický večer, řekněte to prostě napoprvé tak, jak to je.

Práce

Vaše paměť je mimořádně ostrá a snadno si zapamatujete jakoukoli řadu faktů, které se vám naskytnou. Pokud se potřebujete připravit na test nebo prezentaci v zaměstnání, je právě teď ten správný čas. Nic neunikne vašemu smyslu pro detail.

Peníze

Toto období je o hledání dokonalé rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Láska a kreativita se spojují s akcí a prosazováním, což ovlivňuje záležitosti týkající se zaměstnání a zdraví. To může znamenat, že pro jednou budete mít pocit, že vám to jde jako po másle – nebudete příliš unavení ani líní. Pravděpodobně se vám dostane pochvaly za dokončenou práci a v budoucnu vám budou svěřeny ještě náročnější úkoly.

Zdraví

Trpělivost, kterou v sobě máte, pochází z hloubi vašeho nitra a možná se tam dnes budete prohrabávat. Situace se mohou zadrhnout a vaše obvyklé způsoby, jak se dostat k lidem, se najednou mohou zdát zbytečné. Mějte trpělivost s druhými, se situací a především sami se sebou. Pamatujte, že není na vás, abyste vše vyřešili. Dělejte pro sebe, co můžete  když jde do tuhého, jde do tuhého i jóga.

Přečtěte si také