Denní horoskop BERANA na 7. 10. 2022

Beran 7. 10. 2022

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste své nejbližší svými neustálými komentáři o smyslu života a vesmíru téměř unudili, pak vám dnešní planetární energie naznačuje, že je vhodná doba na to, abyste si ulehčili práci. Ne jen trochu, ale docela hodně. Vaši nejdražší vás sice milují k zbláznění, ale občas se chtějí také trochu pobavit.

Práce

Začínáte mít pochybnosti o významné změně, kterou jste nedávno provedli. Věci se nevyvíjejí tak rychle a snadno, jak jste doufali. Nedělejte si starosti a nevzdávejte se. Není čas házet ručník do ringu.

Peníze

Nyní přemýšlíte, jak si půjčit peníze na překlenutí těžkého období nebo na otevření nového podniku. Záleží na tom, koho znáte. Zvažte, zda se obrátit na dobře situované členy rodiny, přátele a další zainteresované osoby s žádostí o radu a případnou peněžní podporu.

Zdraví

Právě teď na vás působí pozitivní vlivy z celého zvěrokruhu. Klíčem k využití této energie je pozitivní myšlení. Pokud je ve vašem životě něco, co je třeba změnit, změňte to. Pokud je něco, co potřebujete říct, řekněte to. Musíte být právě teď živým náčrtem toho, kým chcete být. Žít vědomě je nejlepší způsob, jak uskutečnit své sny. Odmítání může váš život odložit do dalšího života. Velmi se doporučují očistné byliny, jako je brutnák lékařský, sporýš lékařský a šalvěj lékařská.

Přečtěte si také