Denní horoskop BERANA na 7. 5. 2023

Beran 7. 5. 2023

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeské energie, které jsou dnes ve hře, naznačují, že milostné záležitosti se zlepší, pokud se do nich zapojí nějaká soutěž. Pokud zjistíte, že nejste jedinou osobou, která má zájem upoutat pozornost někoho, kdo je vám sympatický, může vás to povzbudit k tomu, abyste se snažili ještě o něco víc a vynaložili skutečné úsilí, abyste se stali jeho jedničkou. Určitě to ve vás probudí to nejlepší.

Práce

Vaše myšlení je jasné a dokážete bez problémů vyjádřit svůj názor. Komunikace s ostatními je tak snadná, že můžete mít pocit, že si navzájem čtete myšlenky. Nebojte se diskutovat o pracovních záležitostech, i když zrovna nejste v práci.

Peníze

Díky harmonickému aspektu se tento týden budete pravděpodobně cítit příjemně a respektovaně. Lidé vás oslovují, aby s vámi komunikovali o nejrůznějších věcech, včetně vaší práce a peněz, které za ni dostáváte. Podívejte se do svého kariérního sektoru pro novou inspiraci a nápady.

Zdraví

Není toho mnoho, co byste nemohli zařadit do svého rozvrhu, když se na daný úkol soustředíte. Možná nechcete být jako Rocky a pít ráno syrová vejce před tím, než vyběhnete schody Filadelfského muzea umění, ale můžete si zařídit, abyste vstali o hodinu dřív a šli si zaběhat, než se dostanete do práce. Takové úsilí vám pomůže zvládnout vlivy planetárních konjunkcí v tomto období.

Přečtěte si také