Denní horoskop BERANA na 7. 9. 2022

Beran 7. 9. 2022

Berani, nepříjemné situace, které dnes nastanou, by vás mohly přivést do stresu. V mysli se vám může objevit náhlá touha po útěku. Dejte si pozor, abyste si frustraci nevylévali přemírou jídla nebo pití. To by mohlo situaci jen zhoršit. Soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, a dokončete je. Následně si dopřejte dlouhou procházku, abyste si vyčistili hlavu, a pusťte si film, který vás od všeho odpoutá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete ocitnout v obtížné situaci týkající se jistého blízkého vztahu. To by mohlo způsobit problém doma, protože mezi vámi oběma vznikl odstup. Stálo by za to, abyste si udělali čas na vyřešení tohoto problému a dovedli ho do stavu, kdy se vyřeší, a pak se začnou dít věci.

Práce

Žádná z možností, které jsou vám dnes předkládány, se nezdá být zvlášť příznivá. Ostatní lidé jsou možná nadšeni svými novými a inovativními nápady, ale na vás to dojem neudělalo. To je v pořádku. Nikde není psáno, že musíte se všemi souhlasit.

Peníze

Nyní přemýšlíte nejen o tom, jak vydělat více peněz a zajistit si větší jistotu v životě, ale také o tom, jak učinit svůj pracovní život uspokojivějším. Díky harmonickému aspektu, který ovlivňuje vaši práci, je pravděpodobnější, že si jí někdo všimne. To vám umožní bez větších problémů postoupit na vyšší pozici. Ujistěte se, že si řeknete o to, co si zasloužíte, místo toho, abyste přijali vše, co vám šéf nabídne.

Zdraví

Planetární aspekt dne nejlépe vystihuje obraz Amora, s tím rozdílem, že příjemcem vaší náruživosti budete pravděpodobně vy sami. Udělejte to, co potřebujete, abyste o sebe náležitě pečovali, o tom je tento aspekt. Jakmile to jednou uznáte, obvykle nemáte problém s provedením. Krásným hodem, který mine cíl, nezískáte žádný smysl! Podívejte se na svůj zdravotní režim a zeptejte se, co si můžete dát, abyste zlepšili svou pohodu.

Přečtěte si také