Denní horoskop BERANA na 9. 10. 2022

Beran 9. 10. 2022

Vše by se vám mělo dařit – láska, peníze i kariéra. Přesto usilujete o další cíle a dnes možná přemýšlíte o vzdělávacích, intelektuálních a duchovních záležitostech, kterým jste se vždy chtěli věnovat. Nedivte se, že vás zaměstnává snaha vše vyřešit. A nemějte pocit, že musíte s rozhodnutím spěchat. Dejte tomu nějaký čas.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte fantazie a často máte tendenci věci nesmyslně přehánět v závislosti na tom, jak moc jste optimističtí, že by se mohly stát. Díky tomu, jak jsou dnes nastaveny planety, je ještě pravděpodobnější, že se v něčem zmýlíte natolik, že byste mohli na této historce večeřet celé týdny. Než tedy uděláte nějaký krok, ověřte si fakta. Jinak byste se mohli dopustit strašlivé chyby.

Práce

Pokud jakkoli váháte, automaticky se dostanete do křížové palby. Ostatní lidé chtějí, abyste se postavili na jejich stranu, a vy v tuto chvíli váháte, zda tak učinit. Než uděláte nějaký velký krok, pokračujte ve shromažďování faktů. Není kam spěchat.

Peníze

Nyní přemýšlíte, jak si půjčit peníze na překlenutí těžkého období nebo na otevření nového podniku. Záleží na tom, koho znáte. Zvažte, zda se obrátit na dobře situované členy rodiny, přátele a další zainteresované osoby s žádostí o radu a případnou peněžní podporu.

Zdraví

Trpělivost je ctnost, ale nepotřebujete přednášku o trpělivosti jako takové. Místo toho vás upozorňujeme, abyste přemýšleli, než začnete jednat. Možná nejste vždycky úplně na stopě, ale stejně máte tendenci jít do toho, protože máte rádi akci, raději něco děláte. Chcete-li ve svém těle vypěstovat téměř kinetickou trpělivost, zkuste vytrvalostní sporty, jako je běh, plavání nebo třeba powerjóga. K dosažení cíle vám pomůže tempo.

Přečtěte si také