Denní horoskop BERANA na 9. 12. 2022

Beran 9. 12. 2022

Inspirace vás dnes může zasáhnout jako blesk z čistého nebe. Vaše představivost, inovace a vynalézavost jsou na vysoké úrovni. Cokoli vymyslíte nebo objevíte, by mělo přitáhnout velkou pozitivní pozornost. Vaše nervy by mohly být poněkud napjaté, a tak se snažte zachovat klid a nenechte se příliš vyvést z míry, pokud tu a tam narazíte na nějaké překážky.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jste nejromantičtější a snažíte se zapůsobit na někoho, kdo je vám obzvlášť drahý. Pokud je to možné, pozvěte ho k sobě domů a vytvořte mu pečující a hluboce láskyplné prostředí, kde se mohou uvolnit a být zcela sami sebou. Dovolte kouzlu tohoto dne, aby posílilo pouto mezi vámi a přineslo vám oběma mnoho štěstí.

Práce

V souvislosti s vaší kariérou se vám nápady jen hrnou, ale z nějakého důvodu se zdá, že vám v jejich realizaci stále brání nějaká významná síla. Uvědomte si, že většina této blokády je pouze vaší vlastní mentální konstrukcí.

Peníze

Ačkoli jste nebyli vždy známí jako lidé, kteří se vyznají v oblasti peněz, nedávno jste dostali příležitost k pokroku ve své finanční sféře. Dochází k události v oblasti vašeho horoskopu, která souvisí s vámi samotnými, s tím, jak se promítáte do světa, a také s tím, jak vás vidí a vnímají ostatní, takže je čas pokročit ve všech projektech, které by vám nyní nebo v budoucnu mohly přinést peníze. Od malých podnikatelských nápadů až po žádost o zvýšení platu, je to ten správný čas!

Zdraví

Dnešní energie vás vybízí k přemýšlení o tom, co vás baví a co vás činí šťastnými. Napište si některá svá oblíbená jídla, věci, které rádi děláte, a zamyslete se nad tím, v čem všem jste závislí na svém těle a jak vám tělo vychází vstříc. Je to skvělá příležitost k zamyšlení nad tím, co nesmíme považovat za samozřejmost. Vaše tělo je vaším nejcennějším pozemským majetkem. Existují způsoby, kterými jste ho zanedbávali? Jakým způsobem ho ctíte?

Přečtěte si také