Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 11. 11. 2022

Blíženci 11. 11. 2022

Lidé na vás dnes mohou v mnoha ohledech spoléhat, proto si dejte pozor, abyste nikoho nezklamali. Můžete mít pocit, že soudci hodnotí váš výkon. Snažte se touto představou příliš neohánět. Nejdůležitější je, abyste ze sebe vydali to nejlepší, ne nutně, abyste dosáhli dokonalosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se setkáte se situací, kdy se vás někdo bude snažit v určité romantické situaci oklamat. Nenechte se proto zlákat k tomu, abyste se vydali dál po jakékoli cestě, která je vám byť jen trochu nepříjemná. V tuto chvíli by cena za to mohla být vyšší, než jste ochotni zaplatit. Proto se prozatím uklidněte.

Práce

Získáváte jasnou představu o hoře před sebou. Rozhovor s přítelem nebo milovanou osobou vás nutí vidět realitu vaší situace. Naslouchejte této osobě a ujistěte se, že plně rozumíte své situaci, než budete pokračovat ve své kariéře.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje vaše zaměstnání a zdraví. Je důležité být vstřícní v obchodní komunikaci. Obcházení kolem horké kaše vám nepřinese povýšení ani výplatu. Zároveň zůstaňte diplomatičtí a vyvarujte se ostrých a náročných požadavků. Vše je o rovnováze.

Zdraví

Dnešní aspekt je z emocionálního hlediska jedním z nejpříznivějších tranzitů. Často se cítíte rozpolceni mezi vznešenými snahami a každodenním životem. Vznešené snahy jsou svým způsobem jednodušší, potíže vznikají s každodenním životem, kde se citlivost druhých lidí střetává s vaší vlastní. Energie dne vám pomáhá verbalizovat a komunikovat novými způsoby, které pomáhají vašim osobním vztahům. Chcete-li zvýšit pozitivní vliv tohoto tranzitu, dbejte na konzumaci citrusových plodů bohatých na vitamin C.

Přečtěte si také