Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 15. 11. 2022

Blíženci 15. 11. 2022

Můžete mít pocit, že vám někdo dává emocionální facku. Nereagujte okamžitě tím, že se začnete bránit. Uděláte mnohem lépe, když ustoupíte a analyzujete situaci, než dojdete k závěru, co je správné a co ne. Vaše pocity jsou cenné a neměli byste se nechat druhými šikanovat. Zároveň nemáte právo šikanovat druhé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že vaše snahy o navázání kontaktu s určitou výjimečnou osobou postrádají šarm a potřebnou spontánnost, pak na to pro dnešek možná budete muset zapomenout. Uvidíte, v čem se možná chováte špatně a stavíte druhou osobu před dilema. Nakonec to ale zvládnete, tak se nebojte!

Práce

Najít si čas na to, co potřebujete, nemusí být snadné. Ostatní lidé vás táhnou všemi směry. Nejste jediní, kdo má svůj program. Nenechte se vyvést z míry natolik, abyste ztratili spojení se svým skutečným cílem. Zůstaňte soustředění.

Peníze

Hluboká transformace se nyní spojuje s akcí. To představuje obrovskou sílu. Vesmír chce, abyste se maximální rychlostí tlačili kupředu, protože dominujete a ovládáte, takže určitě existují příležitosti, jak se posunout v kariéře. Otázkou je diplomacie. Možná budete chtít požadovat to, co vám patří, ale je důležité, abyste svůj případ prezentovali pevně a bez šlapání na paty. Vyzývejte sami sebe.

Zdraví

Díky dnešnímu tranzitu se budete tento měsíc cítit o deset let mladší, a to aniž byste se o to snažili. Můžete se cítit co nejlépe, pokud tento tranzit uplatníte při tréninku a zapojíte ho do posilování nebo kardio cvičení, které vám kdysi připadalo náročné. Tento aspekt vám dodá sílu deseti šálků kávy bez jakýchkoli negativních vedlejších účinků! Zkuste se vyhnout kofeinu a zvyšte také příjem vody!

Přečtěte si také