Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 16. 12. 2022

Blíženci 16. 12. 2022

Možná se vám dnes bude zdát těžké dodržet nějaký úkol. Vaše mysl může být roztříštěná. Může být těžké se soustředit. V takovém případě se tím příliš netrapte. Možná vám vesmír říká, že je v pořádku, když se nesoustředíte. Udržujte věci lehké a bezstarostné. Není třeba se stresovat něčím, co existuje pouze ve vaší mysli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Od šéfa nebo autority můžete dnes dostat víc, než jste si přáli. I když se vám dříve zdál přísný a zakazující, možná s překvapením zjistíte, že k vám ve skutečnosti chová docela hluboké a silné city. Možná by však bylo lepší držet se trochu zpátky, dokud si nebudete jisti, na čem stojíte.

Práce

Neuvěřitelná síla a sebedůvěra, kterou dnes máte, je pozoruhodná. Díky úžasně dobré energii, která k vám přichází, jste schopni přenášet hory. Nyní je čas vyrazit na vlastní pěst. Máte k tomu sílu.

Peníze

Tento týden vás čeká období extrémního růstu v oblasti kariéry. Znovu získáváte naději, že jdete správným směrem, a víru ve své vlastní schopnosti a přirozené dovednosti. Víte, co chcete dělat, a naučili jste se to dělat dobře. Dočkáte se odpovídajícího odměňování. Vaše práce se proměňuje k lepšímu.

Zdraví

Dnešek by mohl přinést pozornost na oblast hrdla, která může být při současném tranzitu obzvláště citlivá. Existuje několik homeopatických postupů, které pomáhají při infekci v krku: astragalus, echinacea, kloktání soli rozmíchané v teplé vodě a přikládání čerstvého citronu na jídlo. Zraněné hrdlo vysílá tělu zprávu, aby nemluvilo. To vede k internalizaci emocí a může způsobit psychické potíže. S ohledem na tento stav se snažte pročistit svůj lymfatický systém.

Přečtěte si také