Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 17. 11. 2022

Blíženci 17. 11. 2022

Nečekaná suma peněz může ve vaší domácnosti způsobit chaos, ale je to vzrušující a příjemný druh zmatku! Možná vám to umožní provést některé nezbytné změny nebo koupit nové vybavení, nábytek či spotřebiče. Zavolejte několika přátelům a sdělte jim dobrou zprávu. Možná budete chtít uspořádat oslavu!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli vás váš milostný zájem možná nebude přitahovat tak fyzicky jako obvykle, pravděpodobně se mezi vámi nějakým způsobem posílí pouto a budete mít chuť obnovit svůj smysl pro závazky. Budete se cítit nesmírně blízcí na citové úrovni a díky tomu zjistíte, že se přirozeně sbližujete i na jiných úrovních; nenechte se tedy touto dočasnou fází znepokojit.

Práce

Jste na pokraji významného pokroku v kariéře. Nepokazte si tuto skvělou příležitost tím, že se unáhlíte. Ještě není vše připraveno. Buďte trpěliví. Dnes je vhodná doba k zamyšlení se nad minulostí a dělání si mentálních poznámek.

Peníze

Hluboká transformace se nyní spojuje s akcí. To představuje obrovskou sílu. Vesmír chce, abyste se maximální rychlostí tlačili kupředu, protože dominujete a ovládáte, takže určitě existují příležitosti, jak se posunout v kariéře. Otázkou je diplomacie. Možná budete chtít požadovat to, co vám patří, ale je důležité, abyste svůj případ prezentovali pevně a bez šlapání na paty. Vyzývejte sami sebe.

Zdraví

Planety se dnes harmonicky propojí. Je velká šance, že se budete cítit lehčeji než obvykle a snáze se zapojíte do záležitostí druhých lidí, než obvykle cítíte, že je možné. Lidé na vás mohou reagovat docela pozitivně, ale nezapomínejte na péči o sebe! Pokud jde o vaše zdraví, počítá se každý den. Strava má velký vliv na vaši náladu, proto si všímejte, na co máte dnes chuť. Možná to můžete zopakovat, až se nebudete cítit tak skvěle!

Přečtěte si také