Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 17. 12. 2022

Blíženci 17. 12. 2022

Dnes je ve vás cítit agresivita, ale tento pocit může být užitečný pro vás a pro to, co se děje. Je tu praktická síla, která vám pomáhá zůstat při zemi a realisticky se postavit k určitým záležitostem. Nedávejte sliby, o kterých víte, že je nemůžete splnit. Nebuďte obchodníkem, který slibuje celý svět a pak nic nedodá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné uspořádání planet vás vybízí k tomu, abyste se vážně zamysleli nad některými aspekty svého společenského života a také nad aférou, která se možná nedávno objevila. Zdá se, že jste oba dospěli do stádia, kdy uvažujete o tom, že v něm budete pokračovat, ale zároveň může vaše rozhodnutí ovlivnit názor přátel a kolegů. Nakonec se můžete řídit pouze svým srdcem.

Práce

Nečekané změny v projektu, na kterém jste pracovali, jsou nezbytné. Buďte flexibilní. Budete muset začlenit představy ostatních lidí o tom, jak by měl být tento úkol dokončen. Věřte, že provedené změny budou skutečně k lepšímu. Dělejte to s radostí.

Peníze

Tento týden vás čeká období extrémního růstu v oblasti kariéry. Znovu získáváte naději, že jdete správným směrem, a víru ve své vlastní schopnosti a přirozené dovednosti. Víte, co chcete dělat, a naučili jste se to dělat dobře. Dočkáte se odpovídajícího odměňování. Vaše práce se proměňuje k lepšímu.

Zdraví

Přestože jste jemný a emotivní člověk, jste stejně tak schopni hněvu a agrese. Většina lidí má však tendenci hněv a agresi internalizovat, což ničí imunitní systém i další životně důležité biologické systémy. Pokud jste se s tím v poslední době setkali, zvažte, zda nezačít cvičit, při kterém (bezpečně) kopete, křičíte a mlátíte do neživých předmětů. Tato technika vám pomůže dostat "ven" váš hněv a zmírnit tlak a napětí.

Přečtěte si také