Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 12. 2022

Blíženci 2. 12. 2022

Možná si myslíte, že velké vlny zvládnou jen pokročilí surfaři. Ale jak chcete zlepšit své schopnosti, když nezkoušíte své limity? Tohle je váš den. Převezměte kontrolu a překonejte své hranice. Najdete potvrzení. Je to jedno z vašich fantastických vzletných období, kdy záříte vášnivou září, která zasypává zbytek světa světlem.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se přistihli, že donekonečna přemýšlíte o určitém příteli nebo potenciálním milostném partnerovi, možná byste se měli zastavit a místo toho podniknout nějaké kroky. Energie dne vás může strhnout do ráje, ale než se necháte příliš unést, bude lepší zjistit, jak to mezi vámi skutečně je. Jakmile si budete jistí, můžete fantazírovat, jak se vám zlíbí.

Práce

Napětí a frustrace budou dnes pravděpodobně vysoké, a to i při pouhém pomyšlení na aktuální problémy týkajících se vaší kariéry. Zbavte se tohoto stresu tím, že se na věc podíváte s nadhledem. Nedovolte, aby vás detaily přiváděly k šílenství. Prozatím je odložte stranou.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu si vaše mužská a ženská energie skvěle rozumí. To je skvělá zpráva pro váš finanční obraz, protože vesmír přináší do vašeho sektoru domova a vnitřních emocí úžasnou kreativitu a zároveň osvětluje vaši práci, což vám dodává další dávku energie, kterou potřebujete, abyste vše zvládli. V den výplaty se odměňte něčím výjimečným. Zasloužíte si to.

Zdraví

Jste velmi citliví k osudu Země, která je na mnoha místech ničena. Podpořte svůj vnitřní klid uklidňující meditací, kterou může být i dlouhá procházka, nebo jemným cvičením. Pokud se cítíte náchylní k nemocem, používejte preventivně bylinné prostředky, jako je zlatobýl, echinacea a astragalus, které snadno najdete v místním obchodě se zdravou výživou. Pro zklidnění epifýzy, nejlépe naladěného psychického orgánu našeho těla, se doporučuje plod papáji.

Přečtěte si také