Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 20. 12. 2022

Blíženci 20. 12. 2022

Zjištění pravdy v dané situaci je pro vás klíčové. Dnes možná budete chtít posunout věci na vyšší úroveň a do vyššího nadhledu. K tomu však nemůže dojít, dokud nebudou všechna fakta jasná. Pamatujte na sliby, které jste dali, a s důvěrou se jich držte. Vaše silné emoce jsou nabité ohnivou energií. Nepalte s ní druhé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce naznačuje velmi intenzivní setkání s osobou, kterou již znáte. Dosud jste však netušili, jak hluboké city k vám ve skutečnosti chová. Existuje velmi silná možnost, že může pocházet z jiné země nebo být spojena se zahraniční společností. S odpovědí neotálejte příliš dlouho; alespoň jí dejte něco, aby si vás zapamatovala.

Práce

Právě teď máte k dispozici obrovské kariérní příležitosti. Jen se ujistěte, že je všechny nezahodíte tím, že nebudete brát v úvahu opačný pohled na svou situaci. Zahrajte si na ďáblova advokáta, abyste svůj plán vybrousili do té nejlepší podoby.

Peníze

Je to pro vás týden plný rozporů. Aspekty vám umožňují získat větší sebedůvěru v to, kým jste a jak se stavíte ke světu. Jakmile zmizí vaše pochybnosti, můžete se soustředit na to, na čem skutečně záleží. Výdaje na rodinu, romantiku a děti nejsou špatné, pokud vás divoce nevyvedou z míry. Dodržování rozpočtu ukazuje, jak moc vám na něm záleží.

Zdraví

Dnešní astrální konfigurace poskytuje vodítko pro vaše sny. Možná by bylo dobré obrátit se na blízkého přítele a požádat ho o podporu a radu. Pravděpodobně pochopí, z čeho vycházíte, a bude vám moci poskytnout inspiraci. Nezapomeňte nabídnout to, o co žádáte. Pokud například potřebujete pomoc s motivací, vysvětlete, co vás vedlo k tomu, že jste se jim svěřili: to bude tuto osobu motivovat k tomu, aby vám pomohla, a umožní vám získat ze vztahu to, co chcete.

Přečtěte si také